Breng de wintersfeer in huis met deze 5 winter cocktails

Dat voor de meeste mensen de eindejaarsfeesten er dit jaar anders zullen uitzien dan de voorbije jaren staat vast. Gezellig samen aan een lange tafel zitten met gans de familie of met vrienden is opeens niet meer zo vanzelfsprekend. Gelukkig zijn er nog steeds veel opties om de feestdagen ook tijdens corona heel aangenaam te maken. Eén van deze opties is het bereiden van winter cocktails/mocktails. Niet alleen de zomer staat synoniem voor een lekkere cocktail. Ook in de winter gaat zo’n drankje vlot binnen.

Met Kerst en Nieuwjaar kan je het thuis gezellig maken met je bubbel voor de open haard – en na versoepeling van de corona maatregelen kan je je gasten verwelkomen – met een zelf geshakete cocktail of mocktail

Ook de BOB’s onder ons kunnen dankzij deze mocktails iedereen veilig naar huis brengen en toch een stevig feestje bouwen. Een alcoholvrije cocktail oogt niet alleen mooi, er is ook voor elk wat wils. Zoet, zuur of bitter; je combineert zelf de smaken die je wilt en laat je creativiteit de vrije loop.   

Hieronder vind je 5 winter cocktails/mocktails. Je kunt zelf telkens kiezen of je er alcohol aan toevoegt of voor een alcoholvrije versie kiest.

1. White Christmas Mojito